UPPLEVELSER
MED MERSMAK

Här finns något för alla

Utöver våra konferenslokaler kan vi erbjuda kultur och nöjen, fartfyllda aktiviteter, mysig shopping, härodlad mat och dryck, doftande bakverk och mycket annat. Allt det där som ger livet lite extra krydda och en upplevelse med mersmak.
Vara Konserthus

Vara Konserthus

Sveriges kanske minsta men bästa Konserthus

I Vara kan du besöka Sveriges kanske minsta, men bästa Konserthus. Över 78 000 konsertbesökare varje år kan inte ha fel. Vara Konserthus uppdrag är att arbeta med scenkonst som vågar utmana och beröra. Som engagerar och inspirerar. Artister från Sverige och hela världen kommer till Konserthuset och här skapas dagligen upplevelser av musik, teater, dans och underhållning. Vara Konserthus kan också leverera kulturkonferenser. Konferenser kryddade med kultur, något som skapar unika möten mitt på slätten för din konferens.

Gå till hemsida

Conditori Nordpolen

Conditori Nordpolen

Fika med guldkant på Årets Konditori 2016!

Ett klassiskt konditori med anor från 1903 där hög kvalité genomsyrar hela verksamheten. Här erbjuds enastående bakverk i mysiga och anrika lokaler.

Gå till hemsida

Esti Bönor & Bröd

Esti Bönor & Bröd

Färgstarkt, välkomnande och glatt!

Med kärlek till, och från slätten serveras här frukost, fika eller lunch av närproducerade prima varor! Testa trendiga ”Kaffekoppning” hos Esti och upptäck skillnaden på kaffe och kaffe.

Gå till hemsida

Vara Småstad

Vara Småstad

Här finns något för alla sinnen – Året runt

I Vara finns ett brett utbud av butiker som erbjuder en unik mix av ett handplockat sortiment i en lugn och avslappnad miljö. I Vara småstad finns även flera cafeér och restauranger att välja mellan.

Gå till hemsida

Vara Badhus

Vara Badhus

Ett bad med kultur!

Ett bad med kultur!  Intill Vara Konserthus ligger badhuset för alla sinnen med motionsbassäng, äventyrsbad, bubbelbad, klättervägg, barnpooler, vattenkanoner och bastu. Med möjligheter även till lounge, servering och gym blir upplevelsen komplett!

Gå till hemsida

Varas Skafferi

På Varaslätten sjuder entreprenörsandan och här finns många fina platser att besöka och välja mellan ur vårt eget Vara-skafferi! Bland mat- & dryckeshantverk, korv- och ostdelikatesser och mycket annat finns en otrolig kunskap sedan generationer tillbaka. I Vara vet man hur man tar tillvara på och förvaltar slättens alla guldkorn!

Kontakt

Destination Vara

DESTINATION VARA FIXAR MÖTET

Produktion Outworks