Planera ditt möte i Vara

I Vara finns allt du behöver för ett lyckat möte

Möteslokaler med rum för nya perspektiv

Vi har konferenslokaler i inspirerande och unika miljöer. Miljöer på idylliska lantgårdar, herrgårdar och anrika slott. Allt på Varaslätten.  Vi kan möten och arrangemang och vi jobbar både i små och stora format. Destination Vara fixar det ni önskar för vi har fler möjligheter än du anar mitt i Västra Götaland och i hjärtat av Skaraborg.

Vara Konserthus

Sveriges minsta men kanske bästa Konserthus

Mitt ute på slätten ligger Sveriges kanske minsta, men bästa konserthus! En perfekt mötesplats i västra Sveriges mittpunkt. Oavsett om det handlar om kickoff, konferens eller ett firande med släkten gör vi allt för att ert möte eller event ska bli lyckat! Vi ställer fram fyra stolar eller femhundra, dukar kaffevagnen eller ordnar bankett med det bästa slätten har att erbjuda. Vara Konserthus är platsen där vi får saker att hända. Varmt välkommen att mötas hos oss!

Resurser

 • Middagslokal: 275 pers. Antal minglande 500 pers
 • Utställningsyta: 240 m²
 • Kapacitet mötesrum: 500 pers

Kontakt

Bjertorp Slott

Inspirerande möten i storslagen miljö

Det öppna slottet fyllt med överraskningar och som ständigt överträffar dina förväntningar. Storslagenhet och stillhet omfamnar dig direkt när du går in genom den vackra ekporten. Inspireras till kreativa möten i vackra konferenslokaler, sov kungligt och njut av stora smaker ifrån restaurangen som fått många utmärkelser.

Resurser

 • Middagslokal: 450 pers. Antal minglande 350 pers
 • Utställningsyta: 4000 m²
 • Kapacitet mötesrum: 100 pers
 • Bäddar: 65 st

Kontakt

Lumber & Karle

Allt för en samlad och unik upplevelse

I den västgötska myllan, där jordbruksbygd och köpingar vävs samman finner du Lumber & Karle Hotell och Konferens. I vacker herrgårdsmiljö kan du kombinera din konferens i moderna konferensrum med bowling, golf, matupplevelser och dryckesprovningar. Allt för en samlad och unik upplevelse. Ett personligt hotell med välrenommerad restaurang och kök i toppklass.

Resurser

 • Middagslokal: 400 pers. Antal minglande 400 pers
 • Utställningsyta: 350 m²
 • Kapacitet mötesrum: 100 pers
 • Bäddar: 109 st

Kontakt

Ribbingstorp Bed & Breakfast

Personliga möten i lantlig herrgårdsmiljö

Koppla av i lantlig herrgårdsmiljö på säteriet med anor från 1500-talet. Här finns möjlighet till personliga och inspirerande möten i vackra omgivningar. Njut av den slående utsikten från poolhuset och sov gott i något av de nyrenoverade dubbelrummen inredda i modern, lantlig herrgårdsstil.

Resurser

 • Kapacitet mötesrum: 40 pers
 • Bäddar: 16 st

Kontakt

Ulfstorp Säteri

Totalupplevelse som stannar kvar i minnet

Varsamt renoverad herrgård och tillika Sveriges jaktcentrum. I lugn och vacker miljö infinner sig här känslan av att tiden stått stilla. Här erbjuds jägarexamen på tre dagar, och här anordnas jaktkonferenser samt andra jaktarrangemang utöver det vanliga. Njut av ett storslaget boende och slå dig ner vid ett vackert dukat bord efter en dag i omgivningar som ger dina sinnen inspiration. Här serverar herrgårdsköket fantastisk mat inspirerad av naturen. Din vistelse blir en totalupplevelse som stannar kvar i minnet!

Resurser

Kontakt

Vara Pensionat

Nära centrum men ändå ett lugn

Ett stenkast från Vara station finner vi helt nyrenoverade Vara pensionat som bjuder på dubbelrum med gemensamt kök, toalett och dusch. Önskar du lyxig frukost serveras den på anrika Conditori Nordpolen. Ett enkelt och bekvämt boende i centrala Vara!

Resurser

 • Bäddar: 6 st

Kontakt

Hotell Grepen

Trivsamt boende i centrala Vara

Centralt i Vara med knappt 5 minuters promenad från tågstationen ligger det mysiga och personliga hotellet vid namn Grepen. Ett boende i ljust inredda dubbel- och familjerum passar affärsresenären lika väl som konsertbesökaren.

Resurser

 • Bäddar: 24 st

Kontakt

Kontakt

Destination Vara

DESTINATION VARA FIXAR MÖTET

Produktion Outworks